"Dankzij haar ervaring in het coachen van mensen zorgde ze ervoor dat ik aan de slag kon in het coachen en begeleiden van mijn collega’s in telkens zeer specifieke situaties." Caroline

De Vlaamse Jeugdraad is de officiële adviesraad voor de Vlaamse Regering over alle domeinen die kinderen, jongeren en hun organisaties in Vlaanderen aanbelangen. 

"Ik kreeg de kans om als jonge leidinggevende (secretaris Vlaamse Jeugdraad) begeleid te worden door Iris in situationeel leiderschap. Iris heeft haar eigen stijl die ik heel erg apprecieer. Ze luistert eerst en stelt vragen, veel vragen, die aanzetten tot zelfreflectie. Ze durft, op mijn vraag, me confronteren en me een spiegel voorhouden. Op die manier had ik na ieder gesprek het gevoel van weer heel wat concrete stappen vooruit te kunnen zetten.

Dankzij haar ervaring in het coachen van mensen zorgde ze ervoor dat ik aan de slag kon in het coachen en begeleiden van mijn collega’s in telkens zeer specifieke situaties. Voor elk probleem op mijn weg zag ik dankzij haar een oplossing. Ze gebruikte hiervoor verschillende methodieken telkens afgestemd op mijn maat. Niet te veel ‘palaveren’ maar vooral dingen in beweging zetten.

Ook al heeft ze heel wat ervaring in social profit en kent ze die sector zeer goed, toch ben ik ervan overtuigd dat ze net door haar specifieke manier van werken en stijl ook binnen profit organisaties een grote meerwaarde kan bieden."

Caroline Verschueren, secretaris Vlaamse Jeugdraad

vlaamsejeugdraad.be

Gepubliceerd op
10/06/2015 - 10:00

Terug naar het overzicht