"Begeleidingstraject rond het uitdiepen van het personeelsbeleid, het aanpassen van de organisatiecultuur en uitwerken / begeleiden van een beleidsplanningsproces. Daarnaast persoonlijke coaching rond leiderschap." Maarten 

Het Steunpunt Tewerkstelling VZW begeleidt al sinds 1986 maatschappelijk kwetsbare jongvolwassenen naar een bestendige tewerkstelling. 

"De energie die Iris geeft, ondanks haar zeer beheerste houding, is onbetaalbaar. Ze legt de vinger op de juiste wonde, strooit zout indien het moet of legt een weldoend verbandje indien het mag. Ze werkt zich op bijzonder korte tijd heel sterk in. Ze wint het vertrouwen van de medewerkers op alle gebied en handelt betrouwbaar maar kordaat. Haar als back-up hebben, van buiten de organisatie, schenkt me bijzonder veel kracht om aan de slag te gaan met wat mijn organisatie en medewerkers nodig hebben. Je kan je laven aan haar inspirerende inzichten. Ze leidt je langs nieuwe wegen, maar volgt ook jouw redenering en maakt zich die zeer snel eigen, waarna ze je haar kritische reflectie over deze gedachtegang voorlegt. Samenwerken met Iris is een absoluut unieke ervaring, die mij op een hoger niveau doet functioneren."

Maarten Perpet, algemeen coördinator, 19 mei 2014

www.steunpunttewerkstelling.be

Gepubliceerd op
19/05/2014 - 14:00

Terug naar het overzicht