"Coördinator zijn, is voor mij een zoektocht naar leiden, begeleiden en het beste in je medewerkers naar boven halen." Flore

Jeugd en Poëzie is een cultuureducatieve organisatie die bij alle kinderen en jongerenpoëzie wil laten ontkiemen in een open creatieve taalomgeving. Door middel van workshops, ateliers, trajecten, vormingen en intensieve begeleiding ontplooit de deelnemer zich van geletterd naar talig in zijn of haar zelfexpressie.

"Ik ben coördinator bij Jeugd en Poëzie met al mijn enthousiasme. Ik volg hierbij mijn buikgevoel en mensenkennis. Verslind artikels en boeken over management en filter daaruit mijn eigen stijl en visie. Dankzij de begeleiding op maat van Iris ben ik in korte tijd nog meer gegroeid als coördinator. Coördinator zijn, is voor mij een zoektocht naar leiden, begeleiden en het beste in je medewerkers naar boven halen. Het is een verhaal van vertrouwen, verantwoordelijkheid delen en mensen kansen geven om verder te evolueren. Maar het is ook zoeken naar de juiste balans tussen werk en privé, in vasthouden en loslaten. Iris luisterde oprecht naar mijn bedenkingen en stelde rake vragen die soms bleven narimpelen en dagen later hun effect lieten zien. Ik kreeg een mix aangeboden van reflectie, creatieve ideeën en positieve bevestiging. Ze gaf me extra vertrouwen in mijn eigen leidinggevende stijl, waardoor ik nu nog steviger in mijn schoenen sta."

Flore Keersmaeckers, coördinator, 16 mei 2014

www.jeugdenpoezie.be

Gepubliceerd op
16/05/2014 - 20:00

Terug naar het overzicht